Bakelandtfeesten 15-16-17 juli 2016

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli 2016 organiseert het Bakelandtcomité in samenwerking met de gemeente  Langemark-Poelkapelle wederom grootse “Bakelandtfeesten”.

In de Vijverstraat in Langemark zal er opnieuw een grote feesttent worden opgeslagen waarin diverse activiteiten zullen plaatsvinden:


bakelandtfeesten2016

Op vrijdag 15 juli starten we met een daverende fuif én een grandioos optreden van “Tom en de Helden”. Zanger Tom Cosemans van The (ex-)Fools maakt een doorstart en brengt met z’n nieuwe band opnieuw een onvoorspelbare ambiancemix van “Schlagers tot Rock” én van “Dance tot Pop”, een zeer breed programma voor jong en oud. Voorafgaand van 19.30 u. tot 20.30 u. is er een happy hour en brengt Studio Black Star ons al onmiddellijk in de goede en juiste sfeer.

tom-en-de-helden


Op zaterdag 16 juli vindt het “1ste Bakelandt Bierfestival” Vanaf 14 u. tot 22 u. zullen talrijke ambachtelijke brouwers tot 40 verschillende bieren voorstellen en de nodige uitleg verschaffen. U zult niet alleen kunnen genieten van deze goddelijke dranken, maar u zal ook uw smaakpapillen in hogere sferen kunnen brengen bij het proeven van een aantal heerlijke streekproducten.

bierfestival

Brouwerij Het Sas: www.saspils.be
Brouwerij Van Eecke: www.tkapittelwatou.be
De Kustbrouwerij: www.kustbrouwerij.be
Brouwerij Het Gulden Spoor: www.guldenspoor.be
Brouwerij Toye: www.goedendagbier.be
Brouwerij De Meester: www.brouwerij-demeester.com
Brouwerij Het Alternatief: www.brouwerijhetalternatief.be
Brouwerij De Poes: www.brouwerijdepoes.be
Pater Pitte: www.paterpitte.be
De Bosgeus: www.degraal.be
Halleschelle Bier: patrick.acx@skynet.be
De Tamme Os: hostenskris@gmail.com
Langemarknaere: Drankencentrale Deruytter


Zondag 17 juli wordt feestelijk ingezet met een aperitiefconcert van VierN XL. Zij brengen “volks- en straeteliedjes” op een ludieke wijze. Tijdens en na het optreden is er bijhorende eetgelegenheid. Deze keer geen breughelmaal, kip of stoofvlees, maar een verrukkelijk “wokking dinner” waarbij verschillende wok-varianten worden aangeboden.

Reserveer via reservaties@bakelandt.be 12€ voor een cava + 2 porties wok
De dag zelf komt deze combinatie op 15,3€

Reserveren is niet verplicht.

Vanaf ’s middags zorgt Creafun voor een heel uitgebreide en tevens begeleide kinderanimatie.

Afsluiten doen we om 17 u. met een spetterend optreden van’T Westvlams Gemiengeld Vintekoor”, alom gekend en geprezen.

t-westvlams-gemiengeld-vintekoor


Het volledige programma wordt gratis aangeboden i.s.m. het gemeentebestuur! Voorafgaand aan de feesten: tentoonstelling over het comité in het gemeentehuis.

De bakelandtfeesten dankt zijn hoofdsponsors

sponsors