GRATIS activiteiten tijdens feestweekend in Langemark-Poelkapelle

Naast de Bakelandt-theaterwandelingen, zoektocht en Trophy organiseert het Comité met steun van de Gemeente Langemark-Poelkapelle, de Cultuurdienst & -raad én Vlaanderen Feest nog volgende leuke optredens. Deze zijn

GRATIS

en hebben een Nederlandstalig tintje want ze kaderen in Vlaanderen Feest!

Zaterdag 5 juli 2008

20u30 – Esther
In Idool 2007 werd Esther knap tweede en Sony/BMG bood haar naast winnaar Dean ook een platencontract aan. Een beetje onverwacht werd gekozen om Esther in het Nederlands te laten zingen. Haar eerste single werd “Recht door Zee” geschreven door Hans Francken en zijn vrouw Ingrid Mank. Esther werd ook gevraagd om samen met Gene Thomas het Gordellied voor 2007 in te zingen. Het nummer “Geef kleur” was alweer een extra ervaring voor Esther. Haar langverwachte Nederlandstalige album is voorzien voor april 2008.
www.esther-sels.be

21u30 – Schlagershowband
The Schlagershowband presenteert u gedurende 2u een unieke liveshow van de beste Nederlandstalige schlagers van toen en nu. 2 zangeressen en 2 zangers professioneel begeleid door een 10-tal muzikanten, zorgen voor een spetterend optreden voor jong en oud. Ambiance verzekerd!!!!
www.coverband.be

Zondag 6 juli 2008

17u00 – The Blik Dooze Band
Deze groep bestaat uit 3 muzikantenperformers. Ze brengen een amusant muziekprogramma, interactief met het publiek,met veel kolder en plezier. Volkse muziek en humor vormen de hoofdtoon van dit programma. Het is een combinatie van slapstick, cabaret, folk en andere genres alleen met de bedoeling het publiek te bespelen, op het verkeerde been te zetten en tegen elkaar uit te spelen.
De performers hebben hun sporen verdiend op talloze podia van diverse culturele centra in binnen- en buitenland.

20u00 –Het feestweekend wordt afgesloten door een grandioos & gratis openluchtspektakel over het leven en de onthoofding van Ludovicus Bakelandt.