Bakelandt Adventure Trophy 2008

De allereerste Bakelandt Adventure Trophy 2005 was een enorm succes. Door het mooie weer en de aantrekkelijke hoofdprijs schreven veel groepen zich in. Ze streden onder elkaar voor de ultieme hoofdprijs van één pallet bier. De uiteindelijke winnaar werd de groep van De Flodder.

Op zaterdag 5 juli 2008 organiseren we onze 2de Bakelandt Adventure Trophy. Deze gaat door in open lucht en is toegankelijk voor iedereen: groepjes samengesteld uit verenigingen, wijkcomités, families, kennissen… De verschillende deelnemers nemen het tegen elkaar op in verschillende volkse proeven. Je hoeft geen topsportman of –vrouw te zijn om deel te nemen. De proeven worden de dag zelf meegedeeld.

Er wordt een bijdrage gevraagd van 3 EUR per persoon, maar iedere deelnemer krijgt daarbij een gratis consumptie. De winnende groep krijgt één pallet bier. De Trophy start omstreeks 13.30u en eindigt rond 18u.
Voelt u zich geroepen om deel te nemen, aarzel dan niet om contact op te nemen met verantwoordelijke Nic Gheeraert, Sint-Jacobstraat 54 te 8900 Ieper. Of via GSM 047549 38 93 of via e-mail info@letterop.be